Vicces újévi köszöntők

Vicces újévi köszöntők

Válogass kedvedre az alábbi humoros üzenetek közül és lepd meg barátaidat, rokonaidat egy jópofa újévi üzenettel. 

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!

Alufelni, téligumi, SL Merci, tangabugyi.
Tele pohár, hideg pezsgő, padlógázzal újesztendő.
Fék, bal három, jön az árok! Boldog Új Évet Kívánok!

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, És hozzon az új esztendőben szerencsét sokat!

Az emberi szervezet 87%-a víz, ezt én is túl hígnak találom, ezért most töltök hozzá egy kis pálinkát! B.U.É.K!

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts akkor is, ha nem kérem! Ma még nagy bulit csinálok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan.
Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a tévében.
Több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet Kívánok.

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép a szokás, mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet Kívánok, míg magamnál vagyok!

Elsején, mikor kigyúlnak a fények, a detoxban csak akkor kezdődik az élet.
Kancsalok a szemek, a fejek kékek, Mámorosan kívánok szép új évet!

Élt egyszer egy kismalacka, kurta farkú, huncut fajta, szilveszterkor jól becsípet, semmire sem hederítet, én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok. Boldog Új Évet Kívánok!

Ez lenni kici kinaji ujevi szmsz, lenni olco, nem draga, mégisz mutatni, hogy van gondolasz rad. Kivani neked jo uj évet, meg kiccaladod récire öröm, boldogsag.

Ha annyira részeg lennél, hogy nem tudnád, milyen ünnep van, akkor segítek: ha egy angyal ül a szádon, ha durran a petárda és a pezsgősüveg, a malac némán fekszik, akkor SZILVESZTER VAN! És ha ez mind ma történik veled, akkor Boldog Új Évet!

Havas téli lepel borítja a tájat, Ilyenkor jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol gyorsan a bendőbe, kívánok minden jót az új esztendőre!

Idejöttem, itt állok, minden jót kívánok: Bundát, csizmát, kalapot, göndör szőrű malacot.

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm.
Szánkón csúsznék, ha hó esne, maradjunk az sms-be’! B.U.É.K!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Ma be fogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!!

Részeg vagyok, bezabáltam, rosszul lettem, ki is hánytam!!! De mielőtt újra hányok, Boldog Új Évet Kívánok!!!

Szarrá főtt a virsli, zsizsikes a lencse. Víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rám dőlt, megb…szott az áram. Vadul káromkodom éhes vagyok, vérzek. De azért kívánok SZÉP, BOLDOG ÚJÉVET!!!

Szilveszterkor az erdőben óriási a móka , együtt vedelnek a nyúl és a róka . A szarvas tök részeg, a vaddisznó tántorog, füveznek az őzek és a muflonok. A szajkó totálkáros , és el is tévedt, azt ordítja hogy BOLDOG ÚJ ÉVET !

Szilveszternek éjszakáján, malacka sül meleg kályhán.
Sörrel locsold kívül, pezsgővel meg belül,
s jövőre az élet minden baja kerül! BUÉK!

Szilveszternek éjszakáján Sok a részeg hajnal táján Elfelednek bút, örömet, bánatot, Mert kergetik az újévi malacot. El is kaptak végre egyet, S boldog új évet kívánnak néked!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!!

Telefonálni ma nem fogok, Mert beszélni már nem tudok, Hányni talán még sikerül, Ahogy kinézek, mindenki kikerül. Nem is húzom a mondókámat sokáig… Boldog Új Évet …Bokáig!

Újévi kismalac farka lógjon szádba, reggel 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen új esztendőt kívánok én néked!

 

Vicces, újévi malacos faliképek a DigiDekor webáruházban.

újévi malacok

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük