Újévi sms

Újévi sms – kívánj szeretteidnek, ismerőseidnek Boldog Újévet sms-ben!

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Új Évnek keretet! Hadd ihassunk, hadd ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét, sokat!

Ballag már az esztendő, vissza-vissza nézve, nyomában az öccse jő vígan fütyörészve. Beéri az öreget, s válláról a terhet legényesen leveszi, pedig még csak gyermek. Lépegetnek szótlanul, s mikor éjfél eljő, férfiasan kezet fog múlttal a jövendő!

Békesség, boldogság kísérje léptetek. Gond, búbánat kerülje fejetek. Álmaitok, vágyaitok váljanak valóra, ezt kívánjuk nektek, ha éjfélt üt az óra.

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Újesztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B. U. É. K

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbeállja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ez újév reggelén minden jót kívánok, ahová csak nézel, nyíljanak virágok!

Földi kincset nem adhatok, küldök égi csillagtáncot. Álmot, mosolyt, simogatást, angyaloktól ne várjál mást! Kedves, szép és jó világot, boldog Új Évet kívánok!

Határ szélén 5 manó, szereti, ha hull a hó. Fehér hónak tisztasága, minden szívük kívánsága, hogy az új év mindenkinek, nagyon-nagyon boldog legyen! B. Ú. É. K!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe’!

Hulljon rád zsákból a lencse, mint újévben sok-sok szerencse. Hozzon az új év sok barátot, szerelmet és boldogságot! B. Ú. É. K!

Idejöttem, itt állok, minden jót kívánok: Bundát, csizmát, kalapot, göndör szőrű malacot.

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra. Boldog Új évet!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom, tegye szebbé évedet! B.U.É.K.

Szilveszterkor, ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

Új gondolatok, új ötletek, új elhivatottság, új célok, új álmok: az újévre ezt kívánom!

Utolsó napján az évnek, szerencse malackák megint útra kélnek, azt kívánom néked hogyha arra járnak térjenek be hozzád s maradjanak nálad!

 

Díszítsd szobád falát vidám, újévi malacos faliképekkel!

újévi malacos képek

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük